Våra spel

Välkommen till My Bingo, det ledande online sociala spelcommunity med fokus på bingo och lotto bingo and lottery spel.

Du kan njuta av allt det roliga spel som vi gjort tillgängliga för gratis! Det är gratis att signup och gratis att få din dagliga poäng.

I vissa spel, som har flera spelare kapacitet, kan du också interagera med andra spelare med den inbyggda i chattrum.

Du kan följa denna länk för information om Hur man spelar Bingo

Du kan följa denna länk för information om Hur man spelar Intant spel

Inköp

Du är aldrig skyldig att köpa krediter, och kan använda din dagliga medel för att spela alla tillgängliga spel sorter. Om du vill spela mer än den summa du kan köpa krediter eller delta i erbjudanden om att få ytterligare krediter.

Alla köp är för Virtual krediter. Dessa krediter har inget montetary värde och är till för underhållning endast. Krediter kan användas för att spela spel och för chansen att vinna ytterligare virtuella krediter i spel och tävlingar.

Vissa virtuella Krediter kan skickas till andra medlemmar att använda "skicka pengar" sidan. Virtuella Krediter kan också användas i marknadsföringssyfte från tid till annan.

När du köper, är vilken valuta som anges på köpet sidan direkt före acceptans och bekräftelse på ditt inköp.

Den virtuella Krediter levereras omedelbart efter betalning anmälan framgångsrikt bekräftas och godkännas av betaltjänsten.

Om du har gjort ett köp av Virtual Krediter och tog inte emot dem, tala kontakta support att ha denna löst.

När Virtuella krediter har tilldelats ett konto, kan vi inte betala tillbaka värdet av dessa krediter.

Du kan finansiera ditt spelarkonto med Virtual Krediter efter att du gjort ett köp. Du kan välja det värde du önskar finansiera ditt konto med. Till exempel kan du spendera $ 20 och ditt konto kommer att finansieras med tillhörande mängd av Virtual Credits.

I en typisk bingospel, kostar varje kort en virtuell kredit. Vid köp av detta kort i spelet, kommer pengarna att dras från de medel som "Virtual Credits" du har i ditt konto.

Contact Details

My Bingo
8171 Yonge Street, Suite 183
Thornhill, ON, L3T 2C6
Canada
+1 647-955-2560